kjørt rundt med 35 og halvbelter i dag,..morro det men driver å pusser litt på en 35x,.har akkurat starta opp en mercedes benz 322- 1960 4x4

måtte ta opp motorn , kjørt litt med en baklaster  som jeg kjøpte i 2011

 volvo 842 4x4 baklaster, morro med den og ..bilder kommer

Visninger: 160

Kommenter

Du må være medlem av Traktorbygda for å kunne legge til kommentarer!

Bli med Traktorbygda

Kommentert av Rolf H Halland den 22 februar 2012 kl. 21.08

ja ,det er morro med gamle traktorer,jeg og har en gullfisk bensin,i tilegg.og en fin supermajor.

må vel redusere litt snart.

har og kjøpt motor til en atv i usa,det gikk veldig fint  yamaha grizzly 660-

satte inn motor starta opp og kjørte.

Kommentert av leonardchristian.ziegler den 20 februar 2012 kl. 23.21
Takk for raskt svar. Har ikke sperre, men diskuterer litt med meg selv, hvor original jeg har lov til å beholde traktoren, versus bruksnytten... Har meldt den på "Agromessa" i åpen klasse, da den er full-restaurert, og bare gått 45 timer etter dette. I komplett original stand. Satt på hengerfeste og toveis hydraulikk, samt har en frontlaster jeg vurdererer å montere, men mangler bunnplate og kran til. Har ikke kjørt den med tradisjonelle kjettinger en gang, men kjenner at den slipper lett i rompa, og at 4 sylindre diesel kanskje ikke er den mest funksjonelle design på ett bruksverktøy. Så om den skal fra dra henger på glans, rydde litt snø, og kløyve litt ved, er ett åpent spørsmål.Da overlever den på restaurerte premisser, en generasjon eller to, til. Eller om den skal være med å skape en ny historie, i den form den idag har, og tilpasses eget ekstraustyr som ekte landbruksmaskin.. Innspill? -Økonomi er en faktor, og har betalt for den.
Kommentert av Rolf H Halland den 20 februar 2012 kl. 21.10
hei,det erikke noe problem å styre der det er litt fast,
problemet er hvis du kjører bortover der det er skrått ,da må du bruke styrebremsen,det tar hart på bremser,så lurt unngå skråkjøring,men du kommer mye bedre frem med belter,sku kansje hatt sperre i tilegg.
Kommentert av leonardchristian.ziegler den 20 februar 2012 kl. 0.32

Hei du. Har en 35 "Gullfisk", som jeg egentlig har lyst til å prøve halvbelter på, men ble frarådet det av han jeg kjøpte den av. Mente den avr bortimot umulig å manøvrere, og at den heller ikke tok seg så mye bedre frem? Hvordan er dine erfaringer?

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår