I garasjens storstue

Visninger: 313

Kommenter

Du må være medlem av Traktorbygda for å kunne legge til kommentarer!

Bli med Traktorbygda

Kommentert av Jens Petter Blichfeldt den 18 august 2013 kl. 20.26

Kommentar til Einar Høystad - T5 - opplever NH T5 som kompakt og smidig - tar litt tid å bli kjent med giringen, litt forskjellig fra TL 100 A som var forgjengeren, kan være litt vanskelig å koble på hengeren når man er alene - ser ikke kroken fra traktorsetet - det blir gjerne noen bommer før den henger der - skal bli moro å dra noen kornlass med den - sammenligne litt med den gamle, men mest kult å kjøre Ford 3000 73 mod

Kommentert av Per Inge Lund den 9 august 2013 kl. 22.24

Joda, er en vanesak det. Jeg er bare vant til en TN95DA, og når man bare hopper oppi å kjører en liten tur så gjør man seg noen meninger. Noen dager så er vel det glemt :-)  Vår var klar på kløfta uten laster den også. Men vi har ikke laster på den. Så det var kun transport det stoppet opp i. Naboen skal sikkert ha fronthydraulikk på sin t5. Det har han ivertfall hatt tidligere og har slåmaskin som er beregnet for det. Sikkert derfor det tar tid.

Kommentert av Per Inge Lund den 9 august 2013 kl. 22.07

Naboen har en makan demo traktor som har gått 200 timer nå, Jeg prøvde den forleden dag, men personlig så synes jeg girstanga er litt langt unna. Ellers en god traktor, behagelig og kjøre(prøvde bare noen km. etter vei) Naboen bestilte en slik en i september i fjor. Han har ikke fått den enda, men de solgte gamletraktoren hans med en gang så han har hatt 5 forskjellige demotraktorer siste året. Vi bestilte ny t4.75 i mai. Den fikk vi i midten av juli. Enda den sto klar for levering på kløfta. 2 mnd. på å få den transportert fra kløfta til trøndelag. Så det går ikke så fort med denne gjengen. 

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår