Uhell med rundballer

Informasjon

Uhell med rundballer

For de som har hatt uhell med rundballer. Enten de ruller ned jordet eller har detti ta henger`n på veien, eller av en helt annen grunn har skapt et aldri så lite uhell.

Legg ut bilder og fortell historien! :)

Medlemmer: 40
Siste aktivitet: jul 12, 2013

Diskusjonsforum

Denne gruppen har ingen diskusjoner ennå.

Kommentarvegg

Kommenter

Du må være medlem av Uhell med rundballer for å kunne legge til kommentarer!

Kommentert av Tobben den 4 mars 2013 kl. 20.27

Var og plastret en rundballe på ei ekre som lå 70 m høyere enn ei annen ekre, og sjefen presset rundballer i ekren nedenfor. Skulle tippe ei ferdig plastret rundballe  inntil to andre baller som var ferdige. Plutselig ser jeg at den jæ... balla endrer retning, for så å trille ned til den andre ekren. Hoppet av traktoren for så å prøve å stoppe denne, men tenker: søren heller, klarer ikke stoppe den jeg! Ser at den øker farten, spretter over steingarden, ned ei ferdig skoget skogholt, inn på den nedre ekren. Sjefen som da er opptatt med å følge med på pressemaskinen, ser ikke denne. Jeg står oppe og veiver med armene det jeg er god for. Nytteløst! Heldigvis ruller den 0,5 m bak pressa. Kom ned 20 min. etter at jeg var ferdig her oppe, og spør om han merket noe. Nææh, svarer han. Forklarte ham situasjonen som oppsto tidligere, og ble spurt om jeg liksom prøvde å kare til meg jorden hans :-) Ble mye lått og løye av det :-)

Kommentert av ruben b den 9 juli 2012 kl. 11.27

en gang i fjor på flo i stryn kommune så kom det en rundballe rullende nedover bakkene fra naboen og rulla rett over post kassa til noen i kjenner og stoppa mitt i veien

Kommentert av Karl-Thrane Øglænd den 27 juni 2012 kl. 12.11

hørt om stropper?

Kommentert av Sivert Mahle Aarset den 27 juni 2012 kl. 10.56

Når eg og pappa var i nabobygda ogg henta rundballa.. og når oss skulle opp ein bakke som var nogså bratt så trilla alle ballane av x] og det var 8 baller på xD

Kommentert av Tor Arne den 17 desember 2011 kl. 13.33

hadde slik rundeballe kløyver før, for i 40km/t såg bak og da for ballen etter nesten like fort:P

Kommentert av Jon Olav Koldal den 8 desember 2011 kl. 13.59

klarte å velta henagen me to runbaler oppi i en sving

Kommentert av Jan Ove Hole den 7 oktober 2011 kl. 7.57
var vell og merke halm baller. 15 år og skulle øvelselkjøre med far i den andre traktoren bak meg så datt det av 2 stk. heldigvis så hang dei andre på 200 meter til så eg fekk komt meg heim. men far var rett bak og fekk skutta desse inn i gardsromme sjå farmor å farfar =)
Kommentert av Sindre den 13 august 2011 kl. 21.09
Har mistet noen baller på havet. Vridd sei da de ble lastet av pressa,  =) Ligger en i fjæra nå, venter bare på att havet skal ta den med sei =)
Kommentert av Karl-Thrane Øglænd den 12 august 2011 kl. 21.46
eine tinnen knakk når eg kjørte langs veg.   ballen tok neri og datt av, blei et helvete å få opp ifra grøfta:P
 

Medlemmer (37)

 
 
 

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår