Norge på langs og på tvers

Informasjon

Norge på langs og på tvers

Sted: Tomb
Medlemmer: 36
Siste aktivitet: nov 17, 2016

Traktortur

Hei. Vi er en gjeng på fem som til sommeren skal kjøre Norge på langs og på tvers med veterantraktorer! Vi er alle mellom 17 og 19, og fire av oss er studenter ved Tomb VGS og landbruksstudier. Tre av oss er fra Vestfold, en fra Østfold og en fra Nordland. Alle har hver sin veterantraktor vi skal kjøre med. To gråtasser(bensin), en Massey Ferguson 35(bensin) og to BM Volvo Buster 320(diesel).
Turen starter på Lindesnes 19 juni, og vi vil være på Nordkapp rundt 14. juli. Vi har nøye planlagt hvor vi skal kjøre, hvor lang tid vi skal bruke og slike ting. På turen skjer det litt av hvert på de forskjellige stedene. Vi får blandt annet massasje i Trondheim, og en av oss skal ha oppkjøring på bil i Alta.
Da vi er kommet til Nordkapp skal vi ta Hurtigruta til Bergen(avreise 15 juli fra Honningsvåg), for så å kjøre Norge på tvers til Østfold. 
Om det er noen som har noen forslag til noe vi kan stikke innom. Eller om noen vil gi oss noe mat på veien, kanskje låne oss en vaskemaskin eller dusj eller noe lignende er det bare å si ifra, så kan vi diskutere det på denne gruppen. Kanskje noen også har forslag til mindre traffikerte veier på noen strekninger vi kan kjøre, så vi ikke skaper så mye kø?

Diskusjonsforum

Denne gruppen har ingen diskusjoner ennå.

Kommentarvegg

Kommenter

Du må være medlem av Norge på langs og på tvers for å kunne legge til kommentarer!

Kommentert av May Gunn Horntvedt den 16 juli 2011 kl. 19.27
Hei, de kommer til Bergen 14.30 19. juli hvis Hurtigruta er i rute....
Kommentert av Iman den 14 juli 2011 kl. 22.34
nokon som forresten på eit eller anna vis har høyrt eller veit når dei kjem til Bergen (kor lang tid tek det med hurtigruta?) Og er det nokon som veit kva veg dei skal ta over til østfold?
Kommentert av Iman den 14 juli 2011 kl. 22.21
jaja, var på tide å høyra frå dei igjen no :P
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.7713875
Kommentert av Sven-Åge Gunnerød den 24 juni 2011 kl. 20.44
Blei lagt om før de begynte på turen... mellom mange andre dekkomlegg hender det det er noen man husker :-) (han fikk nemlig nesten et feilprodusert dekk, med for liten diameter, og ferdig kutt i sida)
Kommentert av Magnus Trac Olsen den 24 juni 2011 kl. 20.33
Har Johan bytta fordekk allerede? han spinner med granadan, men med gråtassen også da gitt!
Kommentert av Sven-Åge Gunnerød den 24 juni 2011 kl. 20.20

Får håpe de nye framdekka på gråtassen til Horntvedt holder da :-) God tur... :-)

Kommentert av Tor Larsen den 23 juni 2011 kl. 7.53
Måtte du kjøre de 19 milene hjem med Fergusun etter skole slutt?
Kommentert av Håkon den 21 juni 2011 kl. 23.01

Kjør igjenom oppdal da, dere kan kjøre gamle konge vei, da skaper dere ikke mye kø og det er en fin traktorvei, gi beskjed når dere er her da. God tur ;-)

 

Kommentert av Tor Larsen den 18 juni 2011 kl. 14.07

Starten på denne fantastiske turen deres nermer seg, håper dere får en flott tur  og at andre trafikanter tar hensyn. Det er jo altid noen som ser rødt når de ser en traktor på veien. Men det er faktisk lovlig og kjøre en traktor på  alle veier i Norge, bortsett fra motorvei.   Ønsker at  dere får et minne for livet. Ha en riktig god tur alle sammen.!

 

Kommentert av Knut Olav Thujord den 18 juni 2011 kl. 9.16
Bondelaget i Fåvang innviterer til en stopp i Fåvang. Vi byr på en matbit, dessuten har vi et utmerket 1 manns landbruksverksted, Berge Landbruksverksted, hvis det mot formoding skulle trengs.
 

Medlemmer (36)

 
 
 

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår