Har sett litt på en Ford 7740 som har gått 5000 timer, men selgeren sier at det er tull med girkassen. Det er et merkelig problem at det går fint å sette vendegiret framover, men når en skal sette den i revers så må han prøve et par ganger før den sitter. og plutselig så kan det bli motsatt. Har googlet litt rundt på forumer og noen sier at det kan være justeringsskruer på toppen av girkassen under gulvet i hytta, som kan løsne etter en stund. Eventuelt hva annet bør en se etter når en skal kjøpe en sånn traktor.

Visninger: 63

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Ta av gulvet og se ja :) Går i vaier fra spaken og inn på kassa, på toppen. Venstre vaier er 4/5 gir, og høyre er vendegir. På min 8340 så hadde vaieren satt seg i hylsa, så vendegirspaken knakk. Kurant jobb, men dyre deler (5000 for vaier med hylse og nedre del av vendegirspaken.

Hylsa på vaieren er justerbar, så du kan sjekke om kontramutteren er løs. Så får du prøve å justere den evt og se om det blir bedre.

Ellers så er det jo en solid traktor, med komfort og drag. Er det Ford eller er det NH? I 1995 så fikk de Fiat foraksel, så da er det litt lettere å evt finne felger om en vil ha breie dekk :)

Bilder

Vedlegg:

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår