Vurderer å bytte til New Holland TD90D 2006, noen erfaringer?

Noen som har positive/negative erfaringer med New Holland TD90D 2006 eller tilsvarende? Driver å kikker litt på om denne er en verdig erstatning for 5610'n. Skal brukes til arbeid på et småbruk som snømåking av gårdsplasser, litt hogst og potetproduksjon.

http://pal.finn.no/pal/a-k/b2b/agriculture/tractor/object?finnkode=...

Visninger: 1078

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Negativt: Drar dårlig i motbakke.
Positivt: veldig fin å måke snø med.
ikke bytt ut Forden da :)
han gjorde det for lenge siden.
å fa`an
Vi har kjøpt New Holland'en ja, men ikke fått den ennå...så Ford'en er fortsatt her men ikke så mange dagene til regner jeg med. Ford'en kommer til salgs hos Traktorhuset AS dersom noen er interessert.
Korleis var traktoren, + og minus? Lurer på same sorten sjøl, eller ein TL 80 eller 90. Er vel litt meir komfort i TL` n og ein større motor (4,5) Skal ha lastar på fungerar det greitt på TD`en. Er vel forholdsvis mykje hestar i forhold til vekta så vil tru at den dreg godt
Siden jeg studerer i Bergen har jeg dessverre ikke fått prøvd den ennå og skal ikke hjem før sommerferien. Men etter det han far har prøvd den hittil virker han fornøyd. En av fordelene vi synes med den er at det er mye mekanisk og lite elektronikk så burde være ganke holdbar og kunne ta mest mulig vedlikehold selv. +2.0P lasteren vi har skal være mer enn sterk nok til våre oppgaver som snørydding, vedkjøring på pall og tømmerklype, sand strøing og diverse. Har dessverre ikke noe mer å komme med nå, men gleder meg hvertfall til jeg endelig før testet den og kjørt en del med den i sommer. Så kan jeg evt gi en bedre beskrivelse da.

TL har nok som du skriver den fordelen med mer komfort og blant annet vendegir og mer elektronikk. Så det blir jo mye opp til hvor mye traktoren skal brukes og til hva, vi driver et småbruk på ca 40 mål og TD'en virker perfekt til vårt behov. Må jo fort ut med 100.000 eller mer også for å få noe større og med mer utstyr.

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår