Hei,

Har en vedkløyver med to slange tilkoblinger på, en tur og en retur regner jeg med. Men jeg får ikke denne til å fungere på traktoren. Jeg ser i boka til traktoren at det er en vendeventil under bakskjerm høyre side, denne har en funksjon dobbel acting og singel acting. Spørsmålet da er om denne vendevintilen må stå i singel acting for og få fri retur??

Visninger: 1391

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Hvilken vedkyver er du skal bruke ?


Ser det sånn ut bak på din 80-90: http://www.finn.no/finn/b2b/agriculture/tractor/viewimage?finnkode=...

Skal stå på dobbel virkende for å få retur, men det tipputaket til høyre bak får du ikke til å låse spaken uten å sitte å holde den. Tar du tipputaket til venstre bak da får til å låse spaken i trykk funksjon,

Kobler begge slanger på tipputtaket til venstre bak. Setter trykk slangen på nærmest toppstagget og retur i det andre. Dra spaken i hytta bakover, da blir det riktig.

HAr du på den et rør med en blindeplugg sånn ca rett oven for peile pinnen bak på bakaksel, du ser den på bilde. Hvis det er så bruker du den som Fri retur.

Kan du legge ut bilde av tippetakene, prøve forklare litt mer. 

Følgende link viser vedklyver det er snakk om: http://www.finn.no/finn/b2b/agriculture/tool/object?finnkode=38228439

Linken med bilder av traktoren du sendte har like tipputak som den jeg har.

Du sier låse spaken i trykk funksjon, mener du da å feste den med noe eller kan den låses mekanisk orginalt?

Jeg skal sjekke om det er ett rør der med blindplugg, for det er jo enklest å sette på en hurtigkobling der.

den låses mekanisk originalt den spaken som sitter nærmest setet i hytta, så behøver ikke å feste den med noe.

Er nå å sette i slagene i tipputaket å prøve om det virker, gjør du som jeg sa tidligere så skal det fungere, men kan hende du må bruke det andre uttaket som retur,

har sånn gammel klyver selv måtte bruke det dobble tipputaket (trykk og retur) får at det skulle fungere eller drev spaken å gikk i nøytral hele tiden, når en kjørte det over fri retur.


Har en FIAT 72-94DT samme traktor, bruker el hydraulikk vinsj( samme system) på den, kobler trykk slangen i det tipputsket nærmest toppstagget og retur i det Retur røret holder spake seg på plass så er riktig, spretter spaken i nøytral så er det feil koblet.

Men den ved klyver der er der det åpnet eller lukket senter på den vet du noe om det. Skal være åpnet senter for at det skal fungere på Fiat, står sikkert i instruksjonsboka eller spørre dem som har leverte det.

Kan først prøve  RØDE TRYKK og den BLÅ FRI RETUR, først å se om det virker

eller

Kan prøve den RØDE RETUR OG TRYKK kobling.

Hjertelig takk for hjelpen.

Skal prøve disse to løsningene du nevner.

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår