valtra vs fendt

Visninger: 1902

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Valtra!
Fendt..
Hvordan kan du sammenligne de? Fendt har trinnløs kasse, Valtra har ikke trinnløs kasse! Kan ikke sammenlignes i det hele tatt.
Både Valtra og Fendt har trinnløs kasse?
Har ikke valtra trinnløs kasse?
Fendt kan dra fra 0.00km/t til toppfart med tunge lass helt uten bytte av gruppegir.
På en direct må du ta igang på en lavere gruppe for å nok moment! Når du bytter gruppe (som er et gir ) får du brudd i trekkrafta! Ikke trinnløst etter min mening, som mange andre også mener!
Du merker det nesten ikke med tom traktor. Men med tungt lass eller kraftig motbakke er den ikke lengre trinnløs.
valtra har trinnløs kasse
Veit kji kost dæ æ rundt um kring i norge, men her æ eik ein skikkele drit butikk, service å driftsikkerheit framfør alt, altså valtra før min del..:)
Det er feil, Valtra har trinnløs girkasse, Valtra Direct!
Valtra Direct har en mekanisk 4 trinnskasse med trinnløst hurtiggear, det er vel mere rett å si. På lett arbeid fungerer den fullt ut trinnløs, men ved tyngre arbeid er den ikke trinnløs lengre. Med andre ord en trinnløs hagebrukstraktor.
Valtra har dessverre ikke trinnløs gearkasse enda. Valtra Direct er en 4 trinns manuell gearkasse med elektrisk betjening mellom gearene. I hvert gear har den en trinnløs del isteden for hurtiggear. Trinnløsdeler er for svak til å dra et tungt lass opp en bakke når du har valgt for høyt mekanisk gear. Skifter du mekanisk gear i bakken mister du moment og traktoren stopper opp. Så på Valtras såkalte trinnløse må du velge gear før bakken starter. Alle andre har ekte trinnløs der du slipper å velge gir.
Det er synd at de ikke greide å lagre noe bedre etter så lang ventetid.

RSS

© 2018   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår