Har en MF 135 og lurer på 2 ting vedr. gressklipping.

1. Jeg har en "grovplen" på ca 5-7 mål og lurer på hvilke maskin som passer best til klipping.    Beitepusser eller klippeaggregat? Det er litt dumpete og kan være en stein av og til. Kan vel sammenlignes med klipping mellom frukttrær.

Det blir vel best finish med aggregat, men knivene vil vel få mye juling? Tar gjerne mot forslag til både type og evt. hvilke merke som er best.

2. Vil en høyvender kunne fungere som en rive ? En oppsamler av en eller annen type vil jo ta evigheter.

Kan en høyvender brukes som rive på så kort grass?

Takksom for hjelp !

Visninger: 270

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Bump - noen som kan gi meg råd?

På spørsmål 1 

trur att ein beitepusar vil vere best , men kjøp ikkje ein "billig" pussar , kjøp kvalitet med ein gong , du vill ikkje angre på det . på spørsmål 2 skal du samle opp graset ? Er ikkje akurat grovplen lenger da , trur att ei sidevendarrive eller samlerive skal klare å rake graset i ranker . Men trur att det blir mykke arbeid , trur heller att du pussar over ofte og lar grase ligge . ser ikkje så gale ut det heller. Er egentlig ikkje noke for beitepussing  på område som ikkje blir beita men men , gror nå ikkje i gjen da. .Kjører sjølv ein beitepussar fra INO kjøpt med Remseth maskin i Valdal på sunmøre. Hadde før i fra kellfri  brukte den i 3 år da var det ikkje meir igjen av den.

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår