Hei! Lurte på om det er noen tvilling-produsent som er bedre enn andre, og om det er en type som egner seg til en Valtra 6400?

Visninger: 820

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Om du kjører Valtra eller Zetor så kan du bruke et hvilket som helst tvillingkonsept. Har du tvillinghjul og mangler koblinger? Den store forskjellen mellom de forskjellige patentene er vel at noen er avhengig av felgplate også i tvillingen, mens andre klarer seg uten. Prøv redskapssidene på finn.no - søk på tvilling, handy, malcolm så får du litt oversikt over hva som finnes på markedet og hvordan det ser ut. Det som krever minst inngrep er klypefester. 4-5 klyper som strammes over felgringen på tvillingen og settes i mutterkroker på skruene som holder sammen felgplate og felgring, med en mellomring så gummien ikke gnisser. Da slipper du sveising og eventuell lakkering av festene for de andre konseptene.

Som sagt, prøv www.finn.no/b2b/agriculture/tools så får du brått bedre oversikt.

Takk skal du ha. Får bruke litt tid på finn og spore opp noko brukt som ikkje er heilt utslitt;) Treng fort litt meir å flyte på med alt regnet som har vore her på austlandet i sumar!

Tvilling er ikke dumt sånn som det er nå nei! Driv og midt på Østlandet og folk har kjørt ned både traktorer, hengere og trøskere rundt omkring her. Og flere potetmaskiner går med en ekstra dra-traktor.. 

Sjekka utvalget litt på finn nå og det bør være muligheter der. Utfordringen er ofte å få tak i transport til en rimelig penge eller å finne noe i nærheten. Redskapssia på finn.no noen dager så bør du finne noe.

Vi har noen gamle tvilling til valmet 6400. Både fram og bak. Ikke brukt på noen år fordi traktoren ble solgt. Sävsjö-montasje, dvs, felgring og klyper. Minns de er ganske slitt, men de kan nok gå for en billig penge.
Ja, kunne vore aktuellt det. Kor hen i landet befinn dei seg då? kan du laste opp bilete på sida her så eg kan sjå korleis dei ser ut? Og pris ca?

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår