hei.  jeg syns lasteapparatet er noe tregt på traktoren min. er det noen måte å stille opp hastigheten på dette?  må ha mye turtall for att den skal gå noenlunde greit. syns og det er litt svakt, stiller jeg skuffen nedover for å skrape botten så vil den tvinge skuffen oppover vist jeg kjører selve lasteren for mye ned. kan det være att det bare er lite olje på den? og hvor sjekker man nivået på dette?

mvh john

Visninger: 389

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

skal stå case ih 885xl

Du har vel svaret på dette nå, men for andre som lurer. Finnes en peilepinne for hydraulikkolja rett over vestre trekkstang bak. Olje (fortrinnsvis hytran) fyller man på ved hydraulikkuttakene bak.

ja  har peilet olje og den viser korekt nivå, men den er noe treg og svak. Er pumpen gåen da eller? eller er det mulig å stille denne opp? Noen som vet?

har du gjort rein sugesilen og byttet filter?

når du tilter skuffen til deg maks å holder litt til, kommer det trykk på løftesylinderne da?

Det har jeg ikke prøvd, får teste dette litt uti romjula. Skal det komme trykk der da eller er det indikasjon på att noe er galt?

Har en 895 med laster, og den er heller ikke av de kjappeste, spesiellt til å tippe. Mulig du bare er bortskjemt med bedre traktorer fra før :-) Har jo litt med oljemengden som pumpa gir tror jeg. Derfor nyere traktorer leveres med flere valg på dette.

Men det at skuffen tvinges oppover ved skraping høres ikke riktig ut, det har ikke jeg opplevd med min 895.

nja kan ikke si jeg er bortskjemt da den forige traktoren vi hadde var en gammel same med vaierslipp på skuffen:)  å før det var det en gråtass. Nei den er kjapp nok på Høyt turtall men utrolig treg på litt lavere. Skal sjekke silen men har ikke hatt tid til dette enda siden vi har hatt mye brøyting og skruing på scooter og bil. Men nå begynner jeg å få tid til traktoren så må få sett på dette en dag snart.

RSS

© 2018   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår