JEG HAR FÅTT EN FRYKTELIG KLNKE/BANKE LYD I FRA GEARKASSA NÅR JEG RYGGER , TRAKTOREN ER EN  MF 168 MED 4WD  HØRES FÆLT UT  ER DET NOEN SOM HAR EN ANING OM HVA DETTE ER  , KOMMER JEG TIL OG KNUSE NOE VIST JEG FORTSETTER OG KJØRE MED DEN,?  BRUKER TRAKTOREN TIL SNØRYDDING OG  MED VINSJ I SKOGEN ,

Visninger: 2784

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Jeg har en Mf 240 inne nå med samme problem og her er lageret i mellom drop boks og gear kasse knust , du burde ikke kjøre med det før du har sjekket hva det er .Til disse akslene er det ikke allverdens med deler å få tak, så jeg hadde ikke turt å kjøre med den. Mvh Bård 
Hva er dropp boksen for noe?   har ei gearkasse til en 185 2wd  men er litt usikker på tilstanden.
Det er den boksen som  akselen går ut ifra gear kassa 
Er det 4wd akselen du mener, skjønne ikke dette helt ,   har du et bilde,  for du har gearhus og senterhus og i mellom disse sitter transferkassa  til 4wden.

jeg har clutchus,så kommer mellom kassa som droppboksen sitter,på 240 sitter det en boks som er skrudd inn på mellom kassa/transfer kassa, her er det et drev som var gåent, samt lager.

 

 

 

Her er   noen bilder av hvordan det ser ut på min mf , har bare lyden i revers .

hei eg vil anbafalle deg og ikkje kjøre me den for de kom  odlega girkassen   så fa fatt i ein mekaniker til og sjå på de  . får den vert knust  daer for 50000 i reprasjon  .
hvordan var lyden da ,   var på eik i dag og han var heller ikke så veldig kritisk , bare ta det kuli, ska deles til våren altså.

Men nå klikker det fremover au antakelig lager i transfer/utgang til 4 wd  ,så nå blir det deling ettervert.

Det kan høres ut som du har fått en grevling girkassa. Du kjem tell å knuse grevlingen hvis du fortsetter, men det er full for sent. Går seg tell væ. ;))

 

de fleste ulyder i girkasser kommer av, knekte tenner og utslitte lagere.
Heisann:) sånne lyder er aldri vakkert å høre på jeg vill anbefale att du ringer på ett verksted og snakker med noen der, ser også att du har fått noen gode råd lengre opp her, kanskje du kjenner noen gamle traktor mekanikere som har vert borti dette før og kan si hva du skal kjøpe av deler osv.:)

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår