Hei

Har jo denna gammle Fordson Super Majorn (trur det er en 1961 modell) og lurer på om noen har noe erfaringer om hvordan man skal få registrert denna traktorn, når vi ikke har noen papirer (typegodkjenninger o.l) eller har vært registrert før...
Høres jo ut som vi har stjælt den, men denne har farfar eid i maange år.

Har ikke rukket og høre med biltilsynet, men ringer i morra.. men lurte litt sånn på forhånd.

Takk for svar

Mvh
Magnus

Visninger: 2114

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

hei, d er ikkje problem å få den registrert, må til biltilsynet me den å visest, da blir d en nyregistrering,
Okey.. men hvordan er det med veltebøyle? regner med det skal være en godkjent bøyle etter spesielle behov?

Fikk jo ikke ringt i dag da..
Vis du skal ha bøyle må du kjappe deg, kan hende det er forseint og. Dalen har jo opphørt sin produksjon, men kan hende de skulle holde på ut året. Du får høre på FK
Hvis det blir slik at ingen produserer godkjente bøyler til den og den type traktor, så får vegvesnet drite og dra.. da kjører jeg uten.. ;)
trenger ikkje bøyle om du ikkje ska ha den i arbeid da, for da kjem arbeidstilsynet inn
Fant ut av dette, er bare og bestille time og møte opp med traktor så går det derfra ossen man skal få den registrert vidre. og bøyle er ikke krav som nevt til registrering.
Send en mail hit publikumstjenester@vegvesen.no eller ring hit 06650 å spør om de kan finne noe på chassi nret. send med så mange oplysninger du veit, modell osv. hvis de ikke finner noe må du ta med det skrivet du får i retur til biltilsynet så di vet at den aldri har hvert regg før. åså må du ha underskrift frå de 2 eller 3 siste eierne. åsså må du ringe tollvesnet å forklare hva du skal. å at du må ha ett papir som sier at det er betalt toll på den. lykke tæll.... Så lenge du ikke er selvstendig neringsdrivende å har med traktoren i drifta så er det ikke påbudt med bøyle.

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår