New Holland mener hydrogen er framtidas energikilde for traktorer og landbruksmaskiner. Prototypen NH2, har tre brencelceller som tilsammen genererer 106 elektriske hester. Traktoren er fullt operativ.

Utgangspunktet for NH2 er en T6000, der motor og transmisjon er fjernet, og erstattet med hydrogentank, brencelscelle og elektromotor. Resultatet er en miljøvennlig traktor som nærmest er lydløs. Når den kjører, høres den nesten ut som en elektrisk gaffeltruck. Dessuten veier traktoren et tonn mindre enn en ordinær T6000. Ifølge New Holland er planen å sette traktoren i produksjon innen fem år.

I tillegg til å ha spennende teknologi på innsiden, har NH2 også et spennende design. Blant annet har designerne lekt seg godt med moderne LED-lys. Ifølge New Holland, gir designet på NH2 en ide om hvordan New Hollands traktorer vil se ut om ikke så veldig lenge.

Iden ikke helt borte den med en traktor som går på hydrogen.

Blir dette noe som kan komme til Norge en gang i framtiden eller ikke eller Kong Vintern et problem her å.

http://agriculture.newholland.com/uk/en/WNH/hydrogen/Pages/Default....

Brosjyer: http://agriculture.newholland.com/PublishingImages/cnhimg/we/Hydrog...

Visninger: 82

Vedlegg:

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

kosster sikkert 3 mill

Fin traktor. Veldig hyggelige og produktive. Har alltid hatt lyst på en av disse for å kjøpe, og jeg gjorde fordi jeg fikk en masse penger å spille på norsk casino på nett mr Bet så du prøver å vinne på dette staithe venner

RSS

Annonse

Facebook likes

Annonse

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår