har problemer med trykket virker nesten ikke det skal være skiftet pumpe men er det noen justeringer som kan gjøres overtrykksventil eller lignende

Visninger: 820

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Det er endel justeringer som kan gjøres på hydraulikken. Men tipper at det er en ventil som har hengt seg opp siden den er så svak. Kjøp deg en verkstedhåndbok, den viser hvordan den skal justeres.

Er den svak på oljeuttaket også? Klarer den å drive f.eks en vedklyver?

Det er jo kun på "oljeuttaket" det er mulig å måle trykket ;-)

Ja det er riktig. Men jeg har en MF 30 som jeg må reparere hydraulikken på. Den løfter bare ca 250-300 kg i trepunkten. Men den har rett trykk i oljeuttaket. Har målt med manometer. Så på min traktor er det åpenbart en stor lekkasje et sted, armene siger fort ned når man stopper motoren. Og den siger også ned hvis belastningen økes mens den er oppløftet. Jeg blir nødt å ta av lokket og granske alt. Kjekk traktor og ennå bedre blir den når den løfter skikkelig. Ser ikke bort fra det er en ventil som ikke fungerer optimalt.

Er nok løftesylinderen som er grunnen til dette..

Det er godt mulig, må undersøke dette. Ikke uvanlig at pakningen er ødelagt på stempelet. Men jeg må se på ventilene også, kan være treghet her. For oljen som var på transmisjonen var ikke helt kondensfri.. Traktoren  hadde stått i flere år da jeg kjøpte den.

Lettvindt å komme til på disse ihvertfall .-)

Ja så absolutt reparasjonsvennlige traktorer:-)

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår