Hei Har pigget traktoren for første gang, funker helt kanon. Har kjørt med kjetting , men de holder ikke mange timene før de ryker. Men så kommer jo sommeren en gang, og kjøre med pigg da er jo ikke helt etter boka. Er den noen som har blitt stoppet og fått bot ? Kan jo kjøpe ett hjulsett til, men det blir litt dyrt. 710/70-42. 600/70-30.

Visninger: 1358

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

er vel mange som kjører helårspigg tror
jeg har ikke hørt om noen som har blitt stoppa =)
Industripigg tror jeg ?
det e ikkje brukans
Har alltid kjørt med pigg, men av og tæll ønsker jeg meg lettkjetting...
men pigg er fint :)
je kjøre støtt mæ pigg je.
Får du bot så er du jævla uheldig gett
Har altid kjørt med pigg å det er helt knal å kjøre på så lenge det er kalt og hart underleg, Er det mildt å litt kram snø så er det dobelt lifsfarli å stole på piga. der er det nok ikke noe anna en kjeting som duger! Industripigene holder lenge. Har blit stoppa en gang for å kjøre med pigg på someren, Det er 2500 kr pær hjul! Men je fortalte dem hvor mye det kostet å kjøpe ett sett til med hjul til traktoren, å da skifta di mening heldigvis!! Var nok ganske heldi da men, Var en hygeli å grei politiman. Kjender flere som har fått bott for det!
pigg er tingen!! vi borrer hull i dekket og skyter inn pigene.
det fungerer topp, borer og skyter inn industripigg
han som strør her kjører 6210se med ett Westbjørn
selvfyllende aggregat han kjører bare pigg på
blåholka(stålis) å sørpe. Har ikke med seg så mye
som en lettkjetting engang =) Men i fjor?? trur jeg han dro av
veien så han slo ut lufta av bakhjulet:P
dDet er jo mere mønster i et industridekk. Dermed bør det sitte bedre spør du meg. Det blir ikke helt det samme som å sammenligne sommer- og piggfrie vinterdekk på bil, men jo mere mønster man har på traktordekket, desto større friksjon vil det vel bli!?
Jeg har motert godt piggede industridekk som er veskefylte på den traktoren vi kjører korn og potet med på vinteren, er lei lettkjettingen som ryker i tid og utide, og så langt er jeg godt fornøyd med piggede industridekk.
pigg er helt topp på hardt underlag. vet at det er noen i Gol som har fått bot får det.
enn grunn Jo Emil at mange som har brøyting/gård har 2 dekksett, bruker industridekk på vinteren og traktormønstra på sommeren.. FORDI DE SKAL VÆRE TRYGGERE... har ikke kjørt særlig med det, men ser det på mange entrepenører rundt om.

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår