Hei,

hvor liten traktor kan jeg klare meg med (størrelse, vekt, HK, etc).

Det er snakk om en villatraktor som skal benyttes til utbedring av vei, snøybrøyting, litt graving, flisehugging og vedkløyving. Alt blir dyrere desto større det er, og både plass og økonomi er begrenset. Jeg har mer tid enn penger og behøver derfor ikke verdens mest kapable traktor. Helst skulle jeg sett at en sub.compact eller compact på rundt en 23 HK var tilstrekkelig.

Hvor mye traktor trenger jeg for å drifte de mindre redskapene, feks en flisekutter som tar stammer opp til 10 cm, et lite graveaggregat og en liten skuffe til lesseapparatet? Jeg ser hva det står i reklamen, men når reklamen sier at feks flisekutteren eller graveaggregatet passer til feks 25-50 hk, vil det da fungere dårlig med en på 25 hk og ikke i det hele tatt med en på 23 hk? Har de skrytt på seg eller har man litt å gå på?

Jeg har i dag en MF-35 bensin, med en litt sliten clutch som behøver overhaling, kun ett flatt skjær og et veldig primitivt lesseapparat. Nå ønsker jeg meg flisekutter, veiskrape, et funksjonelt lesseapparat, m.m. Jeg vurderer derfor å kjøpe meg noe nyere.

Visninger: 98

Svar på dette

© 2018   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår