Magasinet Traktor har endret seg en del de siste to årene. Selv mener vi bladet har blitt bedre med ny design, økt fokus på bransjenyheter, prøvekjøringer og reportasjer om dyktige traktorfolk.

Hva mener dere om utviklingen? Hva er bra/dårlig?

Visninger: 622

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Litt ironisk at eg er innom på traktorbygda sidan eg ikkje likte bladet traktor. Eg abonnerte på det for nokre år sidan, men vart lei av at det aldri inneheldt ein artikkel på meir enn ti linjer. Bileta var alltid tilta til ein eller annan vinkel som ikkje sa deg noko som helst.

Det var rett og slett eit dritblad, ja. :-D

Kanskje eg kan kjøpe eit nummer igjen, men eg har ingen forhåpningar.

Hei, det er jo litt av problemet med å bli bedre. Vi trenger at folk gir bladet en ny sjanse. Legger ved et par artikler som viser at sakene har fått mer kjøtt på beina. 

Takk for innspill, jeg må bare informere om at vi faktisk skriver ganske lite om traktorpulling. I forrige utgave var det 0 sider og i neste utgave er det tre sider. Om det kommer ca 15 sider i løpet av ett år utgjør dette under fem prosent av de redaksjonelle sidene i bladet.
Det er notert. Takk for innspill :-)

Utviklingen har blitt til det bedre.. Jeg savner dog litt mere tester av utstyr og redskap som skal henge etter traktoren.

 

Enig med erlingb. Rare bilder der du ikke får oversikt eller ser hvordan traktoren ser ut, og lite infomasjon og data om traktorene i reportasjene. Endret abbonementet mitt til Norsk Landbruk for et par år siden da jeg synes det bladet passer meg bedre innholdsmessig
Er veldig fornøyd med bladet eg :D like gøy ver gang det kommer i postkassa :)

Liker bladet godt, men dere kan godt lære litt av den svenske utgaven. De har fyldigere reportasjer og mere og bedre bilder. Alt i alt et bra blad.

 

Et høydepunkt når bladet duper ned i postkassa:) Dog synes jeg at det har gått tilbake...var bedre før. Bladet er nok mer aktuelt for ei større gruppe folk enn f.eks norsk landbruk (som jeg også har og er meget fornøyd med), defor leser både hobby og storbønder det. Personlig har jeg null interesse for pulling, men det skal jo favne alles interesser. Det jeg savner er som andre nevner, tester av utstyr og redskap i større grad. Jeg ser også for meg at bladet med fordel kunne hatt flere brukttraktortester. Husker to artikler jeg leste med stor glede; Om han i Gudbrandsdalen der det kun gikk i Fiat og om Ferguson og gråtassens historie i Norge. Savner litt mer historiske tilbakeblikk til de forskjellige produsentene som går mer i dybden, ikke ulikt flere svenske blader. Ellers et utmerket blad;)

Er det beste bladet du får!!  eg syns da førsta blade så me kjøpte va i 2007 trur eg og då va da meir veteran traktora og sånt men no i da sista e da mest moderne og sånt;) ijallefall syns eg da! så kansje litt meir om veteran traktorer....

ellers så er det det BESTE bladet du får!!

Litt mere om skogbruk og litt eldre traktorer hadde gjort seg, f.eks 80 å 90 talls traktorer, og som mange andre har poengtert her så kunne det vært med litt mere om redskaper, tester og lignende, kanskje litt om vedmaskiner og. Ellers et bra blad syns jeg

Leser blekka hver gang den kommer, men for meg som er mekaniker så skinner det tydelig igjennom at de tekniske fagkunnskapene hos journalistene ikke alltid er på topp. No offence, men siden dykk spør....

Burde tatt med i traktor-testene litt mer om hydraulikk-kapasitet/system, antall pto hastigheter for eksempel, ikke bare antall hk og sånn. 

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår