Har gått inn i en diskusjon med fatter'n.
Problemstillinga er hvilken vei skal brøyteplata helle?
Nederste kant lengst fram eller lengst bak?

Visninger: 627

Vedlegg:

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Dette har faderen også fått høre, men når man har demping på framakslingen, så vil jo nedkjøring av den være med på å henge plata mer i lodd og bedre påkobling av plogen.
brøyteplata skal stå med 1cm forspenn. altså lengst framme nede. slik at når du hektar på plogen blir plata i lodd.
Ja, det er dette jeg også mener, og man vil da få støt og slag fra plogen på armene med gummiklosser og ikke på innfestinga på traktoren.
Hei

Hellingen/ vinkelen og høyden på brøyteplaten skal ikke være noe tema for synsing. Dette må være riktig for å få optimalt resultat på vegen, og for å unngå overkjøring og ujevn såle.

Ta kontakt med de som har levert platen, og få rette målene til din traktor. Tellefsdal er en seriøs leverandør der som nok kan hjelpe deg, via din forhåpentligvis oppegående forhandler.

Lykke til!
Takk for råd:)
Takk for et slik svar.
Dette gjelder sikkert alle Tellefsdalploger?
plata skal ha underbitt og høyde som sagt på mellom 92-96. dette for å få rett skyvelinje og riktig trykk i skyvelinja, ellers så får du garantert ujevn gange i plogen. dessuten skal en ha litt trykk på høyre ski/hjul. hvis plate/skyvelinje og plog er rett innstilt skal plogen gå rolig og fint selv på dårlige og hompete veier! denne innstillingen gjelder for alle diagonalploger med paralellogram!
Har plate med buffere ja.
Plata blir nok justert med helling innover på toppen med ca. 10mm forskjell øvrekant/nedrekant.
Plogen vi kjører med er en Tellefsdal diagonalplog.

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår