Skal skaffe meg gjengeutstyr i tommer, kanskje noen vet om en britisk eller amerikansk nettbutikk som selger verktøy, er ikke rare greiene å få tak her til lands.

Visninger: 315

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Vil tro f.eks Tess eller Tools kan skaffe en del av dette? Når du mener gjengeutstyr så vil jeg tro du mener forskjellige typer gjengetapper, snitt og holdere?

Lite hjelp å få av Tess pg Tools her (Verdal´n), de kan igrunn ta seg en bolle. Tenker på tapper og snitt å sånn ja, er da mest metrisk det som er kurant å få kjøpt, jeg skal ha tommer, regner med det er mere etterspørsel på det i UK og USA. Jævlig dumt å være MF-kar når det kommer til slike ting, men de fleste gammeltraktora har vel tomme-skruer da.

Hva med dette ? http://www.northerntool.com/shop/tools/product_34592_34592 . Har handlet flere ganger med dette firmaet.

Gå til Chronos http://www.chronos.ltd.uk/

Handlet mye fra dem da jeg bodde i Australia. De er veldig greie å ha med å gjøre, samt at de har et enormt utvalg. Har også det meste av gjengeutstyr for alle de forskjellige britiske gjengene.
Husk også at engelske gjenger (Whitworth f.eks) har en annen profil enn de amerikanske. Vinkelen i Whitworth gjenger er 55 grader mens UNC og UNF er 60 grader som metriske gjenger. Beste er å holde seg til UNC eller UNF.

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår