De nye vimplene og flaggene produsert av festplassen.no, de med hurtigfester som er påsydd er elendige saker. På to flaggstenger her på gården har nå det skjedd at øverste feste har løsnet fra vimpelen fordi sømmen som holdt hurtigfestet fast har gått opp. Da faller vimpelen ned og snora med hurtigfeste står igjen oppe i toppen av flaggstanga.

Nå er det ingen spøk å legge ned en 12 meters stålstang så det blir ikke aktuelt. Hadde den nettopp nede for maling og snorbytte og siden jeg var alene om jobben var det ingen spøk for å si det slik.

Spørsmålet blir derfor om det er noen kloke hoder her som har funnet en brukbar måte for å berge ned snorenden på uten å legge ned stanga? Kan se ca 8 cm av snora med festekrok som stikker ut oppe i toppen. Hadde vært kjekt om noen kjente et triks for dette som fungerte. Alternativet er at jeg blir uten vimpel de neste 10-15 år til stanga må males igjen.

Skal ikke kjøpe hverken vimpel eller flagg med hurigfester igjen. Det gode gamle prinsippet med en gjennomgående snor der man knyter det hele fast er mye mer solid!

Visninger: 252

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Stooor gardintrapp ? :P
Harpun eller lift
Tenkte på lift ja, men det blir fort en kostbar sak å leie en slik så den metoden er ute. Harpun går nok ikke da det ikke er noe hull å skyte harpun gjennom :-). Gardintrapp, tja...
hva med å få tak i et par "stolpesko" som telemontørene brukte i gamle dager(om da de da ikke bruker de fremdeles) med gummiforing? klatrer til toppen som en apekatt uten hverken lift, harpun eller gardintrapp.
Hehe, ja du kan spøke. Skulle svaie bra oppi der ja. Med min høydeskrekk kom jeg nok ikke stort over 3 meter før krampa tok meg tenker jeg.

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår