Hva ønsker DU å lese om i Traktor?

Er det for lite eller for mye om store traktorer? 

Om gjennomsnittstraktoren? Om småtraktorar?

Er det for lite eller for mye om veterantraktorer? 

Hva med traktorpulling, ATV og andre kjøretøy? Er dette aktuelt lesestoff?


Har du tips til saker vi kan skrive om i Traktor? Kom med de her!

Si din hjertens mening her!

Visninger: 1784

Vedlegg:

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Jeg ønsker mere stoff om typiske norske "gjennomsnittstraktorer", både nye og gamle. Skriv gjerne om småtraktorer, veterantraktorer, (når det gjelder veterantraktorer, så synes jeg det tas for lite tekniske spesifikasjoner med, når det skrives om dem), ATV'er og sånt. Det som jeg savner er egentlig enda mere stoff etter grundige tester av alle mulige traktorer, lastere.!!, redskaper samt flere tips til gårdsverkstedet/til hobbymekanikeren.

Når dette er sagt, så la meg få skryte litt av bladet "Traktor", det er flott lesestoff, og jeg gleder meg til hver gang ett nytt blad kommer i posten.

 

Takk for mange gode innspill! Vi skal se om vi kan grave frem mer detaljer og spesifikasjoner rundt veterantraktorene, og tar gjerne i mot innspill om spesielle traktorer vi bør skrive om.

Storparten av traktorprøvekjøringene blir som kjent kjøpt inn fra Sverige idag, men dette er noe vi ønsker å gjøre mer av her hjemme. Duellen har nå vært borte noen år, er det noe ønske om å gjeninnføre denne? Og er det eventuelt en god ide å da la to populære brukttraktorer duellere? Eller er ønske at vi kun kjører de nyeste modellene som idag?

ja takk, begge deler sier nå jeg om dueller... Både nye og brukte. :-)

Duellen ser eg gjerne at kommer tilbake, både med brukte og nye, kanskje brukt mot ny av og til også? Ta nytt når det er å få tak i :P

Va med den ultimate testen: HMV VS TRIANGEL ?

Ville heller hatt: KLAUER VS HMV VS TRIANGEL!

Om entreprenører og traktor som brukes i Norge osv, tester om div redskaper og sånn :)

For eksempel eit enkelt "grunnkurs"/ instruksjon om sveising for nybegynnere hadde jo gått an ;)

Hei

Jeg savner "duellen" som denble kalt. Dyntes dette var en kjempefin og interessang spalte. Kunne denne komme tilbake? 

Se i kommentarfeltet øverst!

Hei Ole Kristian!

Gledelig nyhet til deg og dere som vil ha tilbake duellen:

I neste nummer har vi satt Fendt 718 opp mot Massey Ferguson 7618, begge med trinnløs transmisjon. Denne duellen har vi utført selv her i Norge, ettersom de tidligere duellene ble kjøpt inn fra en svensk samarbeidspartner, som har sluttet med det. 

Vi kan ikke garantere at det blir en fast innslag i hvert nummer, men kom gjerne med innspill til hvilke dueller dere vil lese om!

syns duellen og prøvekjøring av traktorer er interesant. kan gjerne skrive om både populære traktorer og dei som kanskje ikkje så mange har hørt om. gammle og nye traktorer går også fint ann. syns det er innteresangt å lesa om prøvekjøring, og få veta kva du kan få på den traktroen du les om :)

syns også det er kult å lese om maskinstasjoner, og syns det er innteresangt å sjå på liste over utstyr gården/ makinstajsonen har :) syns Traktor er eit bra blad ;)

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår