Hei.
Driver og ser etter en MF 135(den har AD3.152 motor på 2,5l) som trenger litt lakk og forskjellig småplukk. Men har vurdert og montere turbo og dumpventil på den, bare for lyden sin del(skal bli rånetraktor). noen som har erfaring med dette? hva vil det koste med turbo?(vil tro brukt turbo er billigere) og hvilken turbo bør jeg ha?

MVH
Eirik Karlsson

Visninger: 1606

Svar på dette

Svar til denne diskusjonen

Sett i 4 eller 6 sylinders motor i den, med turbo, går sikkert å ta en motor fra en annen MF traktor å sett i den 135eller fra skurtresker Sampo eller MF eller Timberjack, stammelunner, tro det skal gå sett i Ford motor i denne så lenge at det passer med clutchhuset osv.
Ja men girkassa tåle ikkje det! me he vøre kult
det er samme girkasse i blant annet 185, så kassa i 135 er veldig overdimensjonert
Okei d e fint å høre:P
Hei du, det med dumpventil får du ikke til, fordi en diesel motor har ikke vakum i det du slipper gassen, og vakum er det som drar ut dumpventilen så den sipper ut luft.., men trubo på en 135 høres morsomt ut : )
okei men kult med bare trubo også!
Kan montere vakkumpumpe på den, so e kobla direkte te dumpventilen, for lyden sin skyld. Men trur at med ein turbo frå Saab 900 Turbo og litt justering på pumpa vil få den til å gå skummelt godt :-P
ja men ej he en bror so seie at d jenge med ein dumpventil!
de går nok an å ha dumpventil på an, men du taper effekt me å montera dumpventil på ein diesel-motor
du tape itj effekt tå å sætt på dumpventil på diesel motor å bensin. dumpventil har kun å med å sende lufta fra turbon ut når slakker av. i stan fer å gå i retur, å kansje skade turbo bladene ! taper ikke effekt !
skader bladene, viss er spjell på innsuge, mn er ikke på diesel traktorer, som æ har sjett da
Det går med dumpventil, men du må sette in ei vakum pumpe, men blir bare for lyden sin skyld.., for en diesel har ikke vakum sånn er det bare.., og man taper ikke så mye som 0.1 hk på det.., en dumpventil sparer turbo,n for litt slitasje og gir en grom lyd!
http://www.norskbmvolvoklubb.no/MedlFoto/BM%20VOLVO%20320%20MED%20T..."/>


Her er en 320 på VolvoBM klubben det er satt turbo på,

arghh får ikke til å legge inn bilde

RSS

© 2019   Created by Tungutta.   Drives av

Skilt  |  Melde om et problem  |  Tjenestevilkår